PREMSA

La difusió

del projecte

Lespardenyeta és un sentiment fet joia. Per això, volem que descobriu més sobre nosaltres i el que hi ha darrere la marca; tot i que, realment, sou vosaltres qui li doneu sentit. Diversos mitjans s'han fet ressò del nostre projecte, i volem compartir-ho perquè ens conegueu millor.

“Lespardenyeta s'ha incubat entre reixes i en pandèmia”

09/10/2021

Article publicat al Diari d'Andorra amb motiu de la nostra visita al país pel Festival de Dansa i Cultura tradicional d'Ordino. En el Contradans ens vam estrenar com a paradistes i agraïm infinitament la bona rebuda de la gent d'Andorra.


“L’espardenya evoca una tradició, una infantesa, una història personal…”

14/07/2021

Entrevista a la revista Arrels on es parla del projecte de Lespardenyeta. Els sentiments que inspira la joia i els encàrrecs que ens connecten amb cada client, les històries de les quals ens feu partícips.

"La icona catalana que pots dur penjada al coll"

15/06/2021

Article publicat al mitjà digital El Nacional en el qual s'explica com va néixer el projecte de Lespardenyeta. Cultura, tradició i identitat, estan al darrere d'aquestes peces d'orfebreria fetes amb metalls preciosos.

"La Catalunya rural més màgica"

03/08/2020

Article publicat al Diari d'Andorra en el qual es parla del poble de Mura, al Bages. El Celler de Mura és un dels llocs en el qual es pot comprar Lespardenyeta de manera física, un marc incomparable donat que el poble té molt encant i ens remunta a la Catalunya rural més autèntica.

Lespardenyeta a les xarxes