POLÍTIQUES D'ENVIAMENT I DEVOLUCIONS

COMPRAR A LESPARDENYETA.CAT

1.1.- CISTELLA DE LA COMPRA

Des de la teva cistella podràs visualitzar els productes de la teva compra, afegir un missatge personalitzat i incloure codis promocionals.

1.2.- NEWSLETTER

Si vols estar al dia de les últimes novetats i promocions, pots subscriure’t a la nostra newsletter. Podràs donar-te de baixa en el moment que ho desitgis.

1.3.- PACKAGING

Tots els nostres productes de joieria inclouen packaging de regal. Segons la mida de la peça, es dipositarà dins de la nostra llauna emblemàtica o d’una capseta de fusta. Ambdós recipients van protegits amb una bossa de fil que, a la vegada, va dins d’una bossa de paper kraft amb una veta personalitzada amb la nostra marca.

1.4.- LA MEVA COMANDA ÉS UN REGAL

Tots els nostres productes inclouen un packaging de regal. Mai s’inclou la factura en paper ni cap referència de preu dins de la comanda.PAGAMENT

2.1.- MÈTODES DE PAGAMENT

Totes les targetes de crèdit i dèbit són acceptades i objecte de seguretat per evitar possibles fraus. Si vols utilitzar qualsevol altra mètode de pagament, no dubtis a trucar-nos.

2.2.- MOMENT DEL COBRAMENT

Quan realitzis la teva comanda i la targeta estigui autoritzada, rebràs un e-mail confirmant que la teva comanda s’ha realitzat amb èxit. Si la teva targeta no està autoritzada, no apareixerà cap càrrec i se’t notificarà immediatament. No dubtis a trucar-nos per tal d’efectuar un altra mètode de pagament.

2.3.- COMPRA SEGURA

Lespardenyeta es compromet a protegir la informació personal dels nostres clients. Utilitzem la passarel·la de pagament Stripe per gestionar la seguretat de la transacció.ENVIAMENT

3.1.- MÈTODES D’ENVIAMENT I COST

L’enviament dels nostres productes es fa a través de Correus, urgent i certificat; i de l'empresa de missatgeria Nàcex. El temps de lliurament serà d’entre 1 i 4 dies hàbils, depenent de la població. Les comandes seran lliurades de dilluns a divendres. El cost és gratuït en compres superiors a 50€.

3.2.- ESTAT DE LA COMANDA

Tan aviat com la teva comanda hagi sortit, t'enviarem un e-mail per informar-te. Si no se t'ha lliurat després de 4 dies hàbils, posa't en contacte amb nosaltres i ens encarregarem de localitzar-la.

3.3.- HE REBUT UN ARTICLE DEFECTUÓS O INCORRECTE

Si has rebut un article incorrecte o defectuós, et demanem disculpes. Posa't en contacte amb nosaltres per tal de fer la devolució i reemborsament o canvi.

3.5.- MODIFICACIONS I PERSONALITZACIONS DE LA COMANDA

Acceptem tot tipus de modificacions i personalitzacions de les comandes abans hagin estat enviades.CANVIS I DEVOLUCIONS

4.1.- COM CANVIAR

Tens 30 dies naturals des de la data de la compra per canviar el teu producte. La peça haurà d'estar en perfectes condicions i amb el seu embolcall original. D'igual manera, no s'acceptaran canvis o devolucions de productes personalitzats pel client.

Per facilitar les compres nadalenques, ampliem el termini de devolució o canvi fins al 31 de gener de l’any en curs.

4.2.- COM TORNAR

Si per qualsevol raó no quedes satisfet amb les peces adquirides, tens 30 dies naturals des de la data de la compra per retornar-les. La peça haurà d'estar en perfectes condicions i amb el seu embolcall original.

T’enviarem un paquet per tal que introdueixis la teva peça i ens la puguis enviar sense cap cost.

4.3.- REEMBORSAMENT

El reemborsament íntegre es processarà per transferència bancària dins dels 7 dies naturals següents a la recepció de les peces.

Newsletter Lespardenyeta, novetats, exclusives i molt més.

(De vegades anem al spam, comprova-ho!)

Un sentiment fet joia

CONTACTA'NS


(+34) 630 95 25 38

(+34) 625 43 28 75

info@lespardenyeta.cat