POLÍTIQUES D’ENVIAMENT I DEVOLUCIONS

COMPRAR A LESPARDENYETA.CAT

1.1.- CISTELLA DE LA COMPRA

Des de la teva cistella podràs visualitzar els productes de la teva compra, afegir un missatge personalitzat i incloure codis promocionals.

1.2.- NEWSLETTER

Si vols estar al dia de les últimes novetats i promocions, pots subscriure’t a la nostra newsletter. Podràs donar-te de baixa en el moment que ho desitgis.

1.3.- PACKAGING

Tots els nostres productes de joieria inclouen packaging de regal. Segons la mida de la peça, es dipositarà dins de la nostra llauna emblemàtica o d’una capseta de fusta. Ambdós recipients van protegits amb una bossa de fil que, a la vegada, va dins d’una bossa de paper kraft amb una veta personalitzada amb la nostra marca.

1.4.- LA MEVA COMANDA ÉS UN REGAL

Tots els nostres productes inclouen un packaging de regal. Mai s’inclou la factura en paper ni cap referència de preu dins de la comanda.


PAGAMENT

2.1.- MÈTODES DE PAGAMENT

Totes les targetes de crèdit i dèbit són acceptades i objecte de seguretat per evitar possibles fraus. Si vols utilitzar qualsevol altra mètode de pagament, no dubtis a trucar-nos.

2.2.- MOMENT DEL COBRAMENT

Quan realitzis la teva comanda i la targeta estigui autoritzada, rebràs un e-mail confirmant que la teva comanda s’ha realitzat amb èxit. Si la teva targeta no està autoritzada, no apareixerà cap càrrec i se’t notificarà immediatament. No dubtis a trucar-nos per tal d’efectuar un altra mètode de pagament.

2.3.- COMPRA SEGURA

Lespardenyeta es compromet a protegir la informació personal dels nostres clients. Utilitzem la passarel·la de pagament Stripe per gestionar la seguretat de la transacció.

ENVIAMENT

3.1.- MÈTODES D’ENVIAMENT I COST

L’enviament dels nostres productes es fa a través de Correus, urgent i certificat; i de l’empresa de missatgeria Nàcex. El temps de lliurament serà d’entre 1 i 4 dies hàbils, depenent de la població. Les comandes seran lliurades de dilluns a divendres. El cost és gratuït.

3.2.- ESTAT DE LA COMANDA

Tan aviat com la teva comanda hagi sortit, t’enviarem un e-mail per informar-te. Si no se t’ha lliurat després de 4 dies hàbils, posa´t en contacte amb nosaltres i ens encarregarem de localitzar-la.

3.3.- HE REBUT UN ARTICLE DEFECTUÓS O INCORRECTE

Si has rebut un article incorrecte o defectuós, et demanem disculpes. Posa’t en contacte amb nosaltres per tal de fer la devolució i reemborsament o canvi.

3.5.- MODIFICACIONS I PERSONALITZACIONS DE LA COMANDA

Acceptem tot tipus de modificacions i personalitzacions de les comandes abans hagin estat enviades.

CANVIS I DEVOLUCIONS

4.1.- COM CANVIAR

Tens 30 dies naturals des de la data de la compra per canviar el teu producte. La peça haurà d’estar en perfectes condicions i amb el seu embolcall original. D’igual manera, no s’acceptaran canvis o devolucions de productes personalitzats pel client.

Per facilitar les compres nadalenques, ampliem el termini de devolució o canvi fins al 31 de gener de l’any en curs.

4.2.- COM TORNAR

Si per qualsevol raó no quedes satisfet amb les peces adquirides, tens 30 dies naturals des de la data de la compra per retornar-les. La peça haurà d’estar en perfectes condicions i amb el seu embolcall original.

T’enviarem un paquet per tal que introdueixis la teva peça i ens la puguis enviar sense cap cost.

4.3.- REEMBORSAMENT

El reemborsament íntegre es processarà per transferència bancària dins dels 7 dies naturals següents a la recepció de les peces.

Newsletter Lespardenyeta, novetats, exclusives i molt més.

(De vegades anem al spam, comprova-ho!)

Un sentiment fet joia

CONTACTA’NS


(+34) 630 95 25 38

(+34) 625 43 28 75

info@lespardenyeta.cat